Nesreća kod Autobusnog u Zagrebu

Pijana se zabila u ogradu, a onda bježala autom preko tračnica

Foto: 24sata
Pijana se zabila u ogradu, a onda bježala autom preko tračnica
30.11.2019.
u 10:18
Nema ozlijeđenih, samo materijalna šteta, uhvatila ju je policija i odvela u stanicu, kazali su iz policije
Pogledaj originalni članak

Prometna nesreća dogodila se u četvrtak navečer oko 23 sata kod Autobusnog kolodvora u Zagrebu kada se vozačica s 1,94 promila zabila automobilom u ogradu. Potom je vozila po tramvajskim tračnicama do raskržja s Vukovarskom ulicom gdje ju je uhvatila policija.

- Vozačica se vozila Avenijom Marina Držića 4 prema Vukovarskoj ulici, a potom je neoprezno skrenula lijevo, preko rubnog kamena i istočne strane rubnog kolnika (zaletila se u ogradu). Nakon toga vozila je po tramvajskim tračnicama do raskržja s Vukovarskom ulicom. Nema ozlijeđenih, samo materijalna šteta, uhvatila ju je policija i odvela u stanicu. Izmjereno joj je 1,94 promila u krvi - potvrdili su za 24sata iz zagrebačke policije.

- Na Autobusnom kolodvoru se automobil zabio te prešao preko tračnica. Vozačica je navodno razgovarala na mobitel. Bio je kratki zastoj tramvaja sve dok nije pobjegla s mjesta nesreće, ne cestom, već tračnicama. Ljudi koji su bili u blizini su odmah uskočili u pomoć te je vozačica zamolila jednog od prolaznika da umjesto nje odveze auto sa tračnica, na što je prolaznik odgovorio da ne želi imati nikakvu odgovornost. Dok je bježala tračnicama u trom trenutku je naišla policija te ju presrela na križanju Držićeve i Vukovarske. Srećom nitko nije ozljeđen - ispričao je čitatelj.

Video: Otac heroj: Spasio kćer kad je auto 'uletio' u trgovinu pa poginuo

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 10

DU
Deleted user
11:04 30.11.2019.

Kad sam je oženio, mislio sam da će kuhati kao mama. A ona: pije kao tata...

Avatar Eddie
Eddie
11:27 30.11.2019.

Baciti u samicu. Mogla je pregaziti ljude na tramvajskoj postaji

DU
Deleted user
10:46 30.11.2019.

Što ove današnje žene piju alkihol to je nevjerojatno.