Vlasnik kaže da mu je pobjegao

Pas pao sa zgrade u Tkalčićevoj: Čuli smo tupi udarac

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL/ilustracija
Pas pao sa zgrade u Tkalčićevoj: Čuli smo tupi udarac
31.07.2019.
u 12:21
Iz policije kažu da je vlasnik preuzeo brigu o psu
Pogledaj originalni članak

Sa zgrade Državne revizije u Tkalčićevoj ulici u samom centru Zagreba u nedjelju je, s nekakvih 15 metara visine, pao staford.

– Čuli smo tupi udarac i vidjeli psa kako leži na podu. Svi su mu potrčali u pomoć, a ljudi su odmah pozvali i policiju – prisjeća se očevidac ovog događaja za 24sata. Iako mu je pas krvav ležao na ulici, vlasnik, kaže sugovornik, dugo vremena nije dolazio.

– Bio je kišni dan pa su turisti psa pokrili dekom. Konobari su donijeli suncobran da ga zaštite od kiše – prepričava očevidac.

– Došla je policija, a dotrčao je i vlasnik nakon nekog vremena. Rekao je da mu je pas pobjegao iz stana na krov te pao – kaže sugovornik. Iz policije kažu da je vlasnik preuzeo brigu o psu.

– Nakon što smo zaprimili telefonsku dojavu o ozlijeđenom psu u Tkalčićevoj ulici, tamo je odmah poslana naša terenska ekipa. Na lokaciji smo zatekli psa, no skrb o njemu preuzeo je njegov vlasnik, pa mi, tj. Sklonište za nezbrinute životinje Grada Zagreba, nismo imali razloga za daljnje postupanje – rekao je Damir Skok, ravnatelj Ustanove Zoološki vrt grada Zagreba, u čijem je sastavu Sklonište za nezbrinute životinje.

Vlasnik, inače mladić s prebivalištem u Tkalčićevoj ulici, ozlijeđenog psa odveo je u hitnu ambulantu Veterinarskog fakulteta. Veterinari se nadaju da će se pas uspjeti oporaviti.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

Avatar Udruga_obrisanih
Udruga_obrisanih
17:42 31.07.2019.

ajde da jednom i koji staford nastrada, obično svi stradaju od njih

TH
thu
13:37 31.07.2019.

Nije mu prvi put da mu je pes "bježao..."

TO
Toni66
13:46 31.07.2019.

Gadan je gazda kad mu pas bilježi i to ne malo nego na krov...To bi bilo dobro preispitati malo bolje ako netko ima volje...