Izložba i aukcija

“Paper art” Aline Dalgleish pomaže udruzi Mali zmaj

Foto: komunikacijski laboratorij
“Paper art” Aline Dalgleish pomaže udruzi Mali zmaj
08.05.2021.
u 13:41
Pet radova prodanih na aukciji dio je izložbe “When dragons awake” koja je otvorena do 16. svibnja. Organizatori su Wiener osiguranje i udruga Professional women and men network Croatia.
Pogledaj originalni članak

U papir kao materijal i njegovu interakciju sa svjetlošću zaljubljena je još odmalena. A njezina su djela, osim što su oduševila Zagrepčane na izložbama u metropoli, prodana za 45.000 kuna na humanitarnoj aukciji u galeriji Klovićevi dvori. Sav novac doniran je pak udruzi Mali zmaj za aktivnosti poboljšanja kvalitete života siromašne i nezbrinute djece.

Riječ je o francusko-britanskoj “paper artistici” Aline Dalgleish, koja je i supruga britanskog veleposlanika u Hrvatskoj Andrewa Dalgleisha. Pet radova prodanih na aukciji dio je izložbe “When dragons awake” koja je otvorena do 16. svibnja. Organizatori su Wiener osiguranje i udruga Professional women and men network Croatia.      

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.