otvoren natječaj

Ovogodišnja tema festivala fotografije Organ Vida su 'Prostori'

Foto: Geir-Moseid
Ovogodišnja tema festivala fotografije Organ Vida su 'Prostori'
19.03.2013.
u 13:28
Do 1. svibnja mogu se prijaviti svi punoljetni državljani Republike Hrvatske i inozemni autori sa serijama fotografija
Pogledaj originalni članak

Otvoren je natječaj za 5. Međunarodni festival fotografije Organ Vida. Do 1. svibnja mogu se prijaviti svi punoljetni državljani Republike Hrvatske i inozemni autori sa serijama fotografija, odnosno, dokumentarnim projektima. Autori trebaju poslati minimalno tri do maksimalno dvadeset fotografija na temu 'Prostori'.

Rezultati natječaja će biti objavljeni početkom lipnja na internetskoj stranici festivala. Odabrani će radovi biti izloženi u Galeriji Karas, a o izboru finalista i pobjednika odlučit će pet članova međunarodnog žirija: Munem Wasif iz Bangladeša, Ivana Tomanović iz Srbije, Petra Belc i Boris Cvjetanović iz Hrvatske i Matjaž Brulc iz Slovenije.

Organ Vida održat će se u kinu Europa i Galeriji Bačva u HDLU-u. od 16. do 21. rujna.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.