HUMANITARNA AKCIJA

Ovog vikenda na Ribnjaku će psi uživati u besplatnim desertima, a njihovi vlasnici u dobroj glazbi

Ovog vikenda na Ribnjaku će psi uživati u besplatnim desertima, a njihovi vlasnici u dobroj glazbi
08.07.2020.
u 14:28
Osim što će glazbu birati poznata domaća imena kao što su Koolade, VRH, Tone Tuoro, mapalma i SZCH, organizatori pripremaju besplatne uzorke hrane za sve njuške.
Pogledaj originalni članak

Kolektiv Good Cause i udruga Rina ovog vikenda u Art Parku u zagrebačkom parku Ribnjak organiziraju dobrotvorni ljetni event na kojem prikupljaju novac kojim će se pomoći bolesnim i teško udomljivim psima. Event spaja humanitarnu akciju i dobru glazbu, uz nastup poznatih domaćih imena.

Udruga Rina svakodnevno brine o psima starije životne dobi ili s fizičkim hendikepom, životinjama koje zahtijevaju posebnu medicinsku hranu, česte veterinarske preglede i operacije, što je izazovno financirati. Stoga novac koji se skupi za vrijeme eventa, u cijelosti odlazi na račun udruge.

Osim što će glazbu birati poznata domaća imena kao što su Koolade, VRH, Tone Tuoro, mapalma i SZCH, organizatori pripremaju besplatne uzorke hrane za sve njuške. Zahvaljujući ovogodišnjim partnerima, psi će uz pratnju vlasnika moći uživati u nekoliko vrsta poslastica, suhe hrane, teniskim lopticama i ručno rađenim psećim krevetićima, najavljuju organizatori.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

SN
Snasasasalasa
17:37 08.07.2020.

Subota ? Nedjelja ? u koliko sati ? Moze li malo detaljnija informacija ?