PRIZNANJA

Otvoren prodajni salon, a tete iz Kamenskog nagradile novinarke Večernjaka

Foto: Jurica Galoić/PIXSELL
kamensko
Foto: Jurica Galoić/PIXSELL
kamensko
Foto: Jurica Galoić/PIXSELL
kamensko
Foto: Jurica Galoić/PIXSELL
kamensko
20.12.2014.
u 15:33
Sandra Golemac i Petra Balija tekstovima su pratile rad bivših radnica Kamenskog
Pogledaj originalni članak

Pletene ogrlice, štrikane kape, šalovi, ali i veste samo su neki od predmeta koji se od danas mogu naći u Ulici Rudolfa Bičanića 2 na Knežiji, gdje je otvoren prodajni salon rukotvorina bivših radnica Kamenskog. Osim salona, na istoj adresi nalazit će se i krojačnica, a tete iz Kamenskog danas su za sve one koji su im pomogli u organizirale i božićno druženje.

Tom prilikom dodijeljene su i nagrade za novinare godine, onima koji su svojim tekstovima pratili rad Udruge žena Kamensko. Tu posebnu zahvalnicu dobile su Kristina Tešija s Nove TV, Ivan Hlupić s Radio Sljemena te Večernjakove Sandra Golemac i Petra Balija.

>>Tete iz Kamenskog na Knežiji uredile i prodajni salon svojih rukotvorina

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

KL
Klarahrv
17:16 20.12.2014.

A gdje je nagrada Josipovicu?

DU
Deleted user
13:37 21.12.2014.

"Tete" iz Kamenskog? Tete?! Gospođe svakako, za građanstvo i novinare, a privatno su vjerojatno i nečije tete, ali kaka je to način tako ih nazivati u novinskoj vijesti? Kamo je nestao kućni odgoj?