"Zeleni prsten"

Orintološki rezervat Sava-Strmec od sada je zaštićeno područje

Foto: Patrik Macek
Orintološki rezervat Sava-Strmec od sada je zaštićeno područje
28.06.2010.
u 18:19
u 19.30 sati u Gradskoj će vijećnici Grada Sv. Nedelje biti predstavljena i brošura “Zaštićene ptice Zagrebačke županije – Monitoring 2009.”
Pogledaj originalni članak

Prirodne ljepote svetonedeljskog kraja danas će od Javne ustanove Zeleni prsten Zagrebačke županije dobiti i svoju službenu potvrdu. Naime, u Orintološki će rezervat Sava-Strmec na jezeru Strmec župan Stjepan Kožić u 18 sati postaviti prvu ploču, oznaku zaštićenog područja, a u 19.30 sati u Gradskoj će vijećnici Grada Sv. Nedelje biti predstavljena i brošura “Zaštićene ptice Zagrebačke županije – Monitoring 2009.” Sandra Jurišića.

Temom zaštite prirode na gradskom će se trgu od 18 sati baviti i likovne radionice “Zaštićene ptice Zagrebačke županije”.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.