Neobična scena

Opljačkao zlatarnicu u Ilici, ukradeni nakit mu padao po tlu

Foto: Screenshot
Opljačkao zlatarnicu u Ilici, ukradeni nakit mu padao po tlu
23.04.2019.
u 20:19
Trčao je nasred ceste i u jednom se trenu spotaknuo i pao. Kad je pao, pridigao se i nastavio trčati. Ogrlice su se rasule po podu. Kradljivac je trčao u smjeru prometne policije - ispričala je svjedokinja
Pogledaj originalni članak

Neobičan prizor zatekao je građane u Ilici u centru Zagreba danas oko 17 sati - jedan muškarac opljačkao je zlatarnicu, nakit mu je padao po tlu, a na kraju je uspio pobjeći.

- Trčao je nasred ceste i u jednom se trenu spotaknuo i pao. Shvatila sam da se tu ne radi o krađi torbe, već je ukrao nekoliko ogrlica iz obližnje zlatarne.  Kad je pao, pridigao se i nastavio trčati. Ogrlice su se rasule po podu. Kradljivac je trčao u smjeru prometne policije - ispričala je svjedokinja za 24 sata.

Vlasnik zlatarne rekao je da je lopov ukrao ploču na kojoj su bili zlatni lančići i počeo trčati. Policija je potvrdila da je zaprimila dojavu te da lopova još nisu ulovili.

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

SA
samoborka
23:21 23.04.2019.

Ilica je postala toliko derutna i ruzna da se cudim da uopce ijedan provalnik ima srca opljackati ista tamo...

Avatar Niškorist
Niškorist
07:10 24.04.2019.

Zagrebačke ceste ?

AR
Arger
09:52 24.04.2019.

Pa di sam ja bio dok mu je zlato ispadalo po cesti....e sreco moja davno otisla