Kvartovska tribina

Odgađa se tribina za Podsused-Vrapče, nova je 28. listopada

Foto: Grgur Žučko/PIXSELL
Odgađa se tribina za Podsused-Vrapče, nova je 28. listopada
21.10.2014.
u 08:00
Sva do sada pristigla pitanja koja su naši novinari zaprimili mailom kao i putem telefona bit će odgovorena, kao što će odgovore dobiti i svi oni koja svoja pitanja nastave slati u narednih tjedan dana
Pogledaj originalni članak

Večernjakova kvartovska tribina “Želite li bolji kvart?” koja se održava u suradnji s Gradom Zagrebom zakazana za sutra, 22. listopada u 18.30 sati, namijenjena stanarima gradske četvrti Podsused-Vrapče, bit će odgođena zbog izvanrednih okolnosti.

Večernjakov tim, kao i gradski pročelnici i njihovi suradnici ispričavaju se našim čitateljima spomenute gradske četvrti zbog odgode, no sva do sada pristigla pitanja koja su naši novinari zaprimili mailom kao i putem telefona bit će odgovorena, kao što će odgovore dobiti i svi oni koja svoja pitanja nastave slati u narednih tjedan dana do novog termina održavanja Večernjakove kvartovske tribine.

Tako će se nova jednosatna rasprava održati u utorak 28. listopada u 18.30 sati u Područnom uredu Susedgrad, Sigetje 2. Svi oni koji nisu, svoja pitanja i dalje mogu poslati na mail gradska@vecernji.net najkasnije do utorka neposredno prije početka održavanja tribine ili pitanje postaviti pozivom na broj 01/6300-455.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

MA
matac
22:24 21.10.2014.

Znadete li da smo mi koji stanujemo u ulicama da ih tako nazovem PRIGRADSKIM t.j.ulicama gdje nema nekih objekata od posebnog značenja, građani DRUGOG REDA.Plačamo sve pristojbe-komunalije, a nemamo ono što bi nas svrstalo u Gradsko stanovništvo.Prvo ulice su nam nečiste,neuredne.Govorimo o razvrstavanju otpada a nemamo još ni kante za smeće.Komunalna inspekcija za naše ulice ne postoji, ne kontrolira gotovo ništa, počev od krošnje drveća koja se nadvila na cestu.Nemamo ni u jednoj ulici NOGOSTUP pa se moramo dobro čuvati auta, ali zato u nekim ulicama postoje nepotrebni LEŽEĆI POLICAJCI, u takovoj ulici postoji koliko toliko utjecajna osoba i radi u Gradskoj upravi. Mislim da sam dao prilično materijala kod rasprave za bolji i ljepši,uredniji kvart.

ZC
zeljka.cempuh
15:40 29.10.2014.

kada i gdje će biti vidljiva pitanja i odgovori?