atrakcija

Noćni šoping i tulum na Gornjem gradu

Foto: Tomislav Miletić/PIXSELL
shopping (1)
Foto: Tomislav Miletić/PIXSELL
shopping (1)
Foto: Tomislav Miletić/PIXSELL
shopping (1)
Foto: Tomislav Miletić/PIXSELL
shopping (1)
01.07.2010.
u 19:27
Posljednji dan lipnja pokazao je kako će ovoga ljeta Zagreb biti destinacija za dobru zabavu - kupovalo se do ponoći i zabavljalo do sitnih sati.
Pogledaj originalni članak

Pun pogodak! Tako bi se ukratko mogla opisati ideja o noćnom šopingu u Zagrebu koja je ostvarena u srijedu navečer. Stotinjak dućana u središtu grada radilo je, uz prigodni popust od 10 do 80 posto, sve do ponoći, a brojnim posjetima Zagrepčani su pokazali da im kasni večernji termin za kupnju, kao i svaki popust, odlično odgovaraju.

Došao i “fashion guru”
– Bila je velika gužva! Obišla sam dosta dućana: “Women’s secret”, “Naf Naf”, “X Nation”, “Mango”...Kupila sam nekoliko majica i hlače, iskoristivši popuste od 10 do 30 posto. Atmosfera je bila odlična, takav događaj je super stvar za Zagreb – zadovoljna je Martina Pavković (25). Sniženje je, kaže, bilo samo za nove kolekcije odjeće.

Začin glamura organizatori su akciji dali angažiranjem poznatih osoba.

– Iskoristit ću ovu priliku i kupit ću nešto za kćerkicu Gabrijelu – rekla je Simona Šajn (donedavno Gotovac) prije pohoda na dućane, na terasi u Bogovićevoj, gdje su joj društvo pravili Boris Kosmač, “fashion guru” Boris Banović, Sayon i Hamed Bangoura...

– Vlasnici s kojima smo kontaktirali ugodno su iznenađeni odzivom kupaca, a gužve u dućanima postale su manje kako se bližila ponoć. Nemoguće nam je procijeniti točan broj kupaca, ali najveći broj bio je u Knjižari Ljevak, koja je nudila čak 80 posto popusta.

Svi dućani, njih oko stotinjak, žele ponovno sudjelovati u ovoj akciji koju ćemo ponoviti na jesen – kaže Melisa Skender, izvršna urednica Best Shop magazina, koji je organizirao noćni šoping u metropoli. Ana Skledar (24) od 21.30 do ponoći obilazila je dućane u centru.

– Kupila sam torbu u “Illegaleu” i kreme u “Limoniju”. Za torbu sam iskoristila popust od 25 posto dok za kreme nije bilo popusta – kaže Ana. Ističe da je bila velika gužva, a noćni šoping ugodno iskustvo.

Kupci dobro obaviješteni
– K nama je od 20 sati do ponoći navratilo stotinjak ljudi. Popust na sav asortiman bio je 25 posto. Manji broj posjetitelja slučajno je navratio, većina je bila dobro obaviještena o zbivanju – rekla je Sanja Uglješa, prodavačica u dućanu torbica i remenja “New entry” u Radićevoj. Živopisnu večer obilježio je i doček druge polovice godine na Strossu uz izbor za najšarmantnijeg psa, modnu reviju, vatromet te nastup popularnog “Kočani orkestra”.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

TM
trade_mark
13:37 02.07.2010.

autorica teksta kaže: \"Začin glamura organizatori su akciji dali angažiranjem poznatih osoba.\" okay, znam da se stvari uvijek moraju malo podebljati i naglasiti da to zvuči onak za ozbač, ali glamur??? Koji glamur? Simona ex-Gotovac, Boris Josipa Kosmač i Boris Banović?? hehe... Ma nema kod nas glamura, kod nas ima samo wannabe osobe željne pažnje i Dolores i Radeljak. Ovo potonje su van konkurencije pa su stoga posebno navedeni. Okay, a sad o ideji kao takvoj - cool, treba više takvih stvari u ovom učmalom gradu.

Avatar Svećenik
Svećenik
07:55 05.07.2010.

ko su ovi?