zabava

Nema dosade u gradu, na Savici tulum i u 6 ujutro

Foto: Daniel Kasap/PIXSELL
Nema dosade u gradu, na Savici tulum i u 6 ujutro
02.08.2012.
u 09:00
Underground F Club smješten je u Centru male privrede na Savici Šancima i tijekom kolovoza organizira niz partyja
Pogledaj originalni članak

Radnički kafić u sklopu Centra male privrede na Savici Šancima transformirao se u jedan od rijetkih zagrebačkih underground noćnih klubova.

Svaki vikend nastupi

Uz Sirup i Masters, Underground F Club mjesto je za ljubitelje elektroničke glazbe, a tijekom kolovoza, kad brojni klubovi u Zagrebu zatvore vrata, F Club odlučio je pojačati ponudu. Tako će vikendima biti partiji, a ulaz na svaki je 30 kuna. – Već ovaj petak u klubu je Summer Tech Grooves party, a u subotu nastupa poznati njemački DJ Mario de Bellis – kaže Fabijan Jakopec, uz Marija Grlića voditelj F Cluba.

Prava poslastica očekuje ljubitelje makedonskog Kočani orkestra čija će dva člana uz pratnju Fabijana Jakopeca (poznat i kao DJ Fabian Jakopetz) u klubu nastupiti 11. kolovoza.

– Poznajem članove Kočani orkestra i u kolovozu su u Hrvatskoj, tako da sam odmah stupio s njima u kontakt i dogovorio nastup – kaže Fabijan.

Sljedeći vikend, 18. kolovoza, rezerviran je za poznatog belgijskog DJ-a Airwavea.

– I Airwave i Mario De Bellis legendarna su imena elektroničke scene – objašnjava DJ Jakopetz.

Na zidovima grafiti

Nakon svakog partija predviđeni su i after partyji s početkom u šest ujutro. U Underground F Club stane oko 150 ljudi, a samo mjesto, budući da je klub smješten unutar Centra male privrede, udaljeno je od kuća pa glazba ne smeta stanarima. I unutrašnjost kluba je zanimljiva. Na zidovima šaroliki grafiti i bilijarski stol, a sa stropa blješti diskokugla.

– Zidove su oslikali dečki s Likovne akademije i zaista smo prezadovoljni kako su napravili grafite – kaže Fabijan Jakopec.

I nakon ljetnih mjeseci vlasnici planiraju nastavak partyja u klubu, pa bi tako srijedom bio novi val, četvrtkom svašta, a petak i subota i dalje će biti rezervirani za elektroničku plesnu glazbu.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.