javna rasprava

Na karti se vidi gdje će sve biti bukobrani u Zagrebu

Foto: Tomislav Miletić/Pixsell
Na karti se vidi gdje će sve biti bukobrani u Zagrebu
18.06.2014.
u 11:03
Od 20. lipnja pa sve do 21. srpnja 2014. održava se javna rasprava o Strateškoj karti buke Grada Zagreba
Pogledaj originalni članak

U petak 20. lipnja pa sve do 21. srpnja 2014. održava se javna rasprava o Strateškoj karti buke Grada Zagreba. U tom će razdoblju građani kartu buke, uz točan raspored postavljanja bukobrana moći pogledati u predvorju Područnog ureda Trešnjevka, Park stara Trešnjevka 2, radnim danom od 8.30 do 15.30 sati.

Mišljenja, prijedlozi i kritike na taj dokument mogu se upisati u knjigu primjedbi, te dostaviti u pisanom obliku Uredu za energetiku, zaštitu okoliša i održivi razvoj, Sektor za zaštitu okoliša i održivo gospodarenje otpadom ili na email eko@zagreb.hr.

Javno izlaganje Strateške karte buke bit će u utorak, 1. srpnja u 17 sati na Tribini Grada Zagreba, Kaptol 27. 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

DU
Deleted user
23:45 18.06.2014.

Nemojte je slučajno objaviti na internetu, tko je to vidio... bolje šetati do Trešnjevke, zdravije je.