9. VEGESAJAM

Na glavnom trgu sutra veganske kobasice, burgeri, cipele, kolači...

Foto: Prijatelji životinja
9. VegeSajam
Foto: Prijatelji životinja
9. VegeSajam
Foto: Prijatelji životinja
9. VegeSajam
22.06.2020.
u 18:00
Oko dvadesetak izlagača predstavit će svoju raznoliku vegansku ponudu u što spadaju burgeri, falafeli wrapovi, kolači, sokovi, smoothieji, biljne kobasice i salame...
Pogledaj originalni članak

U središtu grada, odnosno na Jelačićev trg, mamit će sutra veganske kobasice, burgeri, kolači i druga bezmesna ponuda jer se održava deveti VegeSajam od osam do 20 sati.

-Tijekom proteklih mjeseci dobili smo velik broj upita hoće li se, zbog epidemioloških mjera povezanih s pandemijom, VegeSajam uopće održati. Iznimno nas raduje velik interes i izlagača i posjetitelja, što pokazuje da su građani doslovno gladni zdravih i etičnih sadržaja - kažu organizatori Prijatelji životinja.

Oko dvadesetak izlagača predstavit će svoju raznoliku vegansku ponudu u što spadaju burgeri, falafeli wrapovi, kolači, sokovi, smoothieji, biljne kobasice i salame, proizvodi od konoplje, namazi, slastice, egzotično voće, ali i kozmetika koja nije testirana na životinjama i veganske cipele.

Foto: Prijatelji životinja
9. VegeSajam

Bit će predstavljena i nova veganska kobasica koja se svojim okusom i teksturom praktički ne razlikuje od mesne. U pozadini njezina nastanka je želja da se pridonese rastućem broju biljnih zamjena za meso koje polako osvajaju, ne samo Hrvatsku, nego i cijeli svijet. 

Osim ponude ukusne i zdrave veganske hrane, kozmetike i obuće te promocija i degustacija, na edukativnom štandu Prijatelja životinja moći će se dobiti sve informacije o zaštiti i pravima životinja, veganskim jelima i receptima, udomljavanju napuštenih životinja, veganskom načinu života, očuvanju planeta i volontiranju.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.