Ljetni šeširi hit u gradu

Modni dodatak i zaštita za cijenu od 30 do 80 kuna

Foto: Goran Jakuš/PIXSELL
22.07.2015., Zagreb - Ponuda ljetnih sesira na Tresnjevackoj trznici. Photo: Goran Jakus/PIXSELL
Foto: Goran Jakuš/PIXSELL
22.07.2015., Zagreb - Ponuda ljetnih sesira na Tresnjevackoj trznici. Ivana Gvozdanovic isprobava ljetne sesire. Photo: Goran Jakus/PIXSELL
Foto: Goran Jakuš/PIXSELL
22.07.2015., Zagreb - Ponuda ljetnih sesira na Tresnjevackoj trznici. Sesiri od morskih trava. Photo: Goran Jakus/PIXSELL
Foto: Goran Jakuš/PIXSELL
22.07.2015.,Zagreb - Trznica Tresnjevka, ponuda ljetnih sesira. Kape sa samim siltom. Photo: Goran Jakus/PIXSELL
Foto: Goran Jakuš/PIXSELL
22.07.2015., Zagreb - Ponuda ljetnih sesira na Tresnjevackoj trznici. Photo: Goran Jakus/PIXSELL
23.07.2015.
u 16:00
Najbolja ponuda šešira ona je na trešnjevačkom placu
Pogledaj originalni članak

Šešir čuva glavu. A čuva i ono u njoj, ako baš ima nešto – šale se na trešnjevačkom placu tamošnji prodavači pokrivala za glavu. Platnene, slamnate, ali i šešire od morske trave, kao i šilterice vole i Zagrepčani i turisti. – Baš su jučer bili momci iz Turske, svatko je kupio po jedan, ovakav zeleniji, od trava, on je prirodniji i bolje štiti od slame – objasnio je prodavač Karlo, koji prodaje šešire čija se cijena kreće od 30 do 80 kuna.

Nije skupo, govori on, dodajući kako, čim se sunce malo pojavi, šeširi, uz sunčane naočale, postaju glavni modni dodatak Zagrepčana. Zna to i njegova kolegica Ivana Gvozdanović, koja za svoje kupce nerijetko i isproba pokoji.

– Djevojke vole šešire sa širim obodom, ukrašene cvijećem ili trakicama, dok muškarci uglavnom kupuju samo šilterice – rekla je simpatična prodavačica te objasnila kako se često prodaju i samo šiltovi, koji su također ili slamnati ili od tkanine. Može biti da je u pitanju cijena, složila se Gvozdanović, budući da šiltovi koštaju 30 kuna, dok se, primjerice, šeširi od morske trave, većeg oboda, s ponekim ukrasom mogu naći po cijeni od 80 kuna.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.