Lokalni izbori

Mislav Herman: HDZ će svog kandidata imati vrlo brzo, i na izbore idemo sami

Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Mislav Herman: HDZ će svog kandidata imati vrlo brzo, i na izbore idemo sami
02.02.2021.
u 13:41
Nema nikakvih trvenja između HDZ-a i Bandića, kazao je predsjednik Gradske skupštine
Pogledaj originalni članak

HDZ je snažan i na lokalne izbore ide sam, a sam i odlučuje kada će i kako objaviti ime svoga kandidata za gradonačelnika Zagreba. Glavna je to poruka Mislava Hermana, predsjednika Gradske skupštine i čelnika gradskog odbora HDZ-a, koju je poslao danas u pauzi od sjednice Skupštine.

Nije želio potvrditi tko je njihov kandidat, niti je htio otkriti da li je to on ili Vanđelić, a svog će predstavnika za utrku za Zagreb predstaviti, rekao je, "vrlo brzo".

Nema nikakvih trvenja između HDZ-a i Bandića, odgovorio je na pitanje je li najava da će se možda Damir Vanđelić sutra predstaviti kao HDZ-ov kandidat za gradonačelnika početak uzmaka HDZ-a od Bandića.

- Zagrebački HDZ, dodao je, nastavlja svoju dosadašnju politiku koja se temelji na programskoj suradnji te će podržati sve ono što smatraju dobrim za građane, a neće ono što nije - rekao je i najavio da će HDZ-ovci na sjednici Gradske skupštine podržati Bandićev prijedlog o izgradnji 30 zgrada u Svetoj Klari za smještaj Zagrepčana čiji su domovi stradali u potresu. No tražit će, rekao je, dopune tog prijedloga kako bi to naselje dobilo i svoj vrtić te drugu infrastrukturu koju zaslužuje.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

TA
Tarabam
23:44 03.02.2021.

doktore, na što ste spali, zar Vam stvarno treba druženje i Članstvo u stranci polupismenih psihijatarskih slučajeva.