cvjetni trg

Mila Elegović dijelila besplatne zagrljaje prolaznicima

Foto: Privatni album
Mila Elegović Balić
Foto: Privatni album
Mila Elegović Balić
13.02.2015.
u 11:30
Nitko od poznatih koji sudjeluju u akciji ne želi otkriti kakvu podršku i kome pružaju dijeljenjem besplatnih zagrljaja
Pogledaj originalni članak

Ugodno iznenađenje doživjeli su Zagrepčani jutros na Cvjetnom trgu gdje im je besplatne zagrljaje dijelila poznata glumica Mila Elegović Balić.

Riječ je, naime, o nastavku tajnovite akcije u koju su se uključile brojne poznate osobe. Proteklih su dana stotine beslatnih zagrljaja prolaznicima podijelili i voditeljica Daniela Trbović, glumica Jelena Veljača, te glumac Dražen Čuček.

Nitko od poznatih još uvijek ne želi otkriti kakvu podršku i kome pružaju dijeljenjem besplatnih zagrljaja, ali, kako doznajemo, idući tjedan će otkriti detalje.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar Duran Duran
Duran Duran
16:24 13.02.2015.

Po ljetu bi bilo puno ugodnije....,kaputić blokira radost kontakta!