Bijela noć: subota, od 16 do 1 sat

“Labuđe jezero” ispred HNK, Vintage fest na Jelačić-placu

Foto: Rendez Vous Festival Francuske u Hrvatskoj
“Labuđe jezero” ispred HNK, Vintage fest na Jelačić-placu
27.09.2016.
u 15:35
Priređuje se bogat besplatni program na čak 18 lokacija u gradu. Uz kita na galeriji na Gradecu francuski umjetnik Etien oslikat će i - kornjaču
Pogledaj originalni članak

Zagrepčani će u subotu suvremenu umjetnost moći doživjeti na trgovima i ulicama u sklopu “Bijele noći”, manifestacije koja je 2002. nastala u Parizu.

Razni programi odvijat će se na 18 lokacija u gradu, a besplatno će se moći pogledati od 16 sati do 1 iza ponoći. Tako će ispred Hrvatskog narodnog kazališta izići svi ansambli; izvodit će, među ostalim, “Seviljskog brijača” i “Figarov pir”, a balerine će plesati “Labuđe jezero”. Posjetitelji će moći razgledavati i unutrašnjost kazališne zgrade.

Oživjet će svjetlosnim efektima i tunel Grič, kao i Art park, u kojem će se održavati i likovne radionice te crtanje uživo. Na Trgu bana Jelačića pak vratit će nas u pedesete u sklopu Vintage Zagreb Festivala, a na Platou Gradec francuski umjetnik Etien, koji je već oslikao tamošnju galeriju motivom velikog kita, nastavit će svoj rad – velikom kornjačom.

Na Europskom trgu moći će se igrati društvene igre u organizaciji “Mozgaonice”. Detaljan program može se vidjeti na www.infozagreb.hr/bijela-noc. (pb)

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.