uskrsnE dekoracijE

Košare, pilići i zečevi svijetlit će od 17. travnja

Foto: Marko Lukunić/Pixsell
Košare, pilići i zečevi svijetlit će od 17. travnja
11.03.2019.
u 08:13
Tri košare s jajima, dva zeca i petnaest pilića, od kojih će dio imati raširena, a dio spuštena krila, od 15. travnja do 2. svibnja bit će na Trgu bana Jelačića, kod katedrale i na Zrinjevcu
Pogledaj originalni članak

Tri košare s jajima, dva zeca i petnaest pilića, od kojih će dio imati raširena, a dio spuštena krila, od 15. travnja do 2. svibnja bit će na Trgu bana Jelačića, kod katedrale i na Zrinjevcu. Plan je to za ovogodišnju uskrsnu dekoraciju po gradu, koja će biti plaćena 90.360 kuna. Grad je raspisao natječaj na koji se mogu javiti tvrtke koje će postaviti figure, a jedan je od uvjeta i da se predmeti pohrane na sigurno do Uskrsa sljedeće godine.

– Odabrani ponuditelj s postavljanjem dekoracija započet će 15. travnja i završiti 17., kada će se uključiti i rasvjeta – objašnjavaju u Gradu i dodaju kako će tvrtka koja dobije posao biti zadužena za to da košare, pilići i zečevi budu ispravni tijekom cijelog vremena dok su izloženi na ulici. Ili, preciznije, pokvari li im se LED rasvjeta, dogodi li se kratki spoj ili se figure na bilo koji način oštete, kvar se mora ukloniti u što kraćem roku. Također, tvrtka koja će ih postavljati zadužena je i za skidanje i spremanje dekoracija nakon blagdana.

>>Uskrs na tržnici

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

Avatar Django
Django
09:49 11.03.2019.

Selo moje veselo.

HL
hlevnjak
16:54 11.03.2019.

koji kic i trosenje nasih poreznih novaca za uskrs uzas

VE
verica2
15:03 11.03.2019.

Kakve uskrsne dekoracije u korizmi!? Ono što ste učinili s adventom je najgora moguća blasfemija i zloupotreba vjere u komercijalne svrhe. Sad se kanite narugati i s korizmom! Ovo je za vjeru i crkvu puno opasnije od borbenog ateizma.