osobe s invaliditetom

Korisnici centra Stančić zadovoljni su smještajem u naselju Jelkovec

Foto: Borna Filić/PIXSELL
Jelkovec
Foto: Borna Filić/PIXSELL
Jelkovec
Foto: Borna Filić/PIXSELL
Jelkovec
Foto: Pixsell
Instagram
Autor
Sandra Golemac
25.11.2014.
u 14:00
Sandra Švaljek posjetila je jučer korisnike koji od kraja srpnja žive u stanovima u Jelkovcu koje je Centar dobio u najam od Grada
Pogledaj originalni članak

Zamjenica gradonačelnika Sandra Švaljek posjetila je jučer korisnike Centra za rehabilitaciju Stančić koji od kraja srpnja žive u naselju Jelkovec, u stanovima koje je Centar dobio u najam od Grada Zagreba za smještaj osoba s invaliditetom.

– Meni je jako ugodno. Svi se super slažemo, družimo se, učimo, idemo van ako je lijepo vrijeme, a ponekad i pečem kolače – istaknula je 48-godišnja Jelena Tomljenović, jedna od korisnica Centra.

Prema riječima Sandre Švaljek, najbitnije je to da im je osiguran topli dom i svakodnevna skrb.

– Važna je njihova integracija u društvo, a sada smo se uvjerili u to da su svi korisnici zadovoljni uvjetima u kojima žive – rekla je Sandra Švaljek.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

AU
autoritet
00:34 26.11.2014.

Lijepo.