Ništa do jeseni

Kolektivni godišnji u Jabuci, Pepermintu, Vintage Baru, Vipu...

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
Jabuka Pepermint Vintage
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Jabuka Pepermint Vintage
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
Jabuka Pepermint Vintage
Foto: Pixsell
Instagram
Autor
Sandra Golemac
24.07.2014.
u 16:45
Većina klubova u gradu zatvara svoja vrata na nekoliko tjedana tijekom ljeta kako bi se pripremili za novu uspješnu sezonu
Pogledaj originalni članak

Sezonu su prošloga vikenda završili “Prkosnom čagicom”. Ulaz je bio slobodan cijelu noć, a ekipa je posljednji put, prije ljetne stanke, zaplesala na podiju uz legendarne rock hitove. Kultni klub Jabuka, naime, već je zatvorio svoja vrata.

Završili u stilu

– Idemo na kolektivni godišnji u isto vrijeme kao i lani. Sezonu smo završili u stilu, tulumom do ranih jutarnjih sati, a klub ponovno otvaramo 22. kolovoza – najavio je voditelj Jabuke, Marin Stiv Viduka.

Osim kluba na Jabukovcu, na godišnji su odmor otišli i djelatnici Vip kluba na Trgu bana Jelačića, kao i Katrana u Radničkoj ulici, koji je u vlasništvu Marija Petrekovića, a koji svoja vrata ponovno otvara tek u rujnu.

Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL

Foto: Dalibor Urukalović/Pixsell

I ovoga se vikenda dobar dio klubova u gradu oprašta od sezone. Tako, primjerice, Vintage Industrial Bar u Savskoj ulici poziva na besplatne akustične koncerte i besplatan roštilj za sve posjetitelje. U petak, 25. srpnja, od 21.30 do 23 sati nastupit će bend Small Changes, dok će 26. srpnja u isto vrijeme zasvirati Nightstompers, nakon kojih će DJ puštati glazbu sve do 5 sati ujutro.

I Bikers Beer Factory u Savskoj ulici napravit će stanku sa svirkama sve do 30. kolovoza, no klub će inače raditi s jednom izmjenom do 17. kolovoza, a to je ljetno radno vrijeme nedjeljom od 10 ujutro do ponoći.

Slijedi preuređenje

I jedan od najpopularnijih klubova u centru grada priprema se za završne tulume. Wicked četvrtak, Heineken Fresh Funk petak i Discobol subota posljednja su prilika za čagere da otplešu svoje u Pepermintu, u Ilici, prije nego djelatnici stave ključ u bravu.

– Klub se ponovno otvara 20. kolovoza. U međuvremenu ćemo ga malo preurediti i pripremiti za novu sezonu odličnih tuluma – kazao je vlasnik Peperminta Tomo Ricov.
Iako se većina klubova zatvara na tri do četiri tjedna, Zagreb, s druge strane, nudi pregršt događanja na otvorenom.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.