Adrenalinska zabava

Karting Arena Zagreb i EasyJet potpisali ugovor o suradnji

Foto: ' '
karting arena zagreb (1)
Foto: ' '
karting arena zagreb (1)
Foto: ' '
karting arena zagreb (1)
19.07.2013.
u 10:39
Svi putnici koji koriste usluge i putuju za Zagreb dobit će sve bitne informacije o Karting Areni Zagreb
Pogledaj originalni članak

Karting Arena Zagreb i Britanska avio kompanija EasyJet ostvarili su suradnju pa je tako kompanija istaknula arenu na svojoj boarding pass karti kao posebnu atrakciju grada Zagreba koju se svakako mora posjetiti!

Svi putnici koji koriste usluge ove avio kompanije i putuju za Zagreb dobit će sve bitne informacije o Karting Areni Zagreb kao mjestu gdje adrenalinska pustolovina nikada ne prestaje.

Praksa kompanije je da u svakoj metropoli odabire samo jednu lokaciju kao preporuku za svoje putnike pa je tako potpisivanjem ovog ugovora Karting Arena stala uz bok mnogih poznatih kompanija poput Vodafonea, Fiata, Canona...

Karting Arena Zagreb nedavno je obnovila svoju Go-kart flotu s novih 12 kartinga SODI RT8, koji su trenutno sam vrh u karting sportu i industriji.

Također, uskoro će biti dovršeno i novih 120 metara vanjske staze, koja će nakon što se spoji sa indoor dijelom iznositi punih 565 metara i obilovati segmentima ubrzanja i atraktivnim šikanama, te će time uvrstiti Karting Arenu Zagreb u sam vrh svjetskih karting staza, te apsolutnog lidera u regiji.

>> Karting-groznica zahvatila i komičara Ivana Šarića



ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.