Novo u ponudi

Kamo u noćni život: odabrala Remi iz Elementala

Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
Kamo u noćni život: odabrala Remi iz Elementala
24.06.2016.
u 09:00
Popularna pjevačica preporučila mjesta za aplikaciju "Zagreb Be There" u sklopu nove rute - "Nightlife", a novost je i "Foodie"
Pogledaj originalni članak

Aplikacija zagrebačke Turističke zajednice “Zagreb Be There” dobila je dvije nove rute.

Turu “Nightlife” sastavila je glazbenica Mirela Priselac Remi iz Elementala koja turiste savjetuje o noćnom životu. Na ruti se nalaze njoj zanimljivi barovi i mjesta poput Art Parka, Katrana, Vinyla ili Funka.

– Sastavila sam je uz savjetovanje s dečkima iz benda. Želja nam je bila prezentirati široki dijapazon zanimljivih mjesta u Zagrebu, od nezavisne scene do komercijalnijih, ali nedovoljno zastupljenih mjesta – kazala je Remi. Drugu rutu – “Foodie” sastavila je pak pokretačica “Malog placa na tavanu” Jelena Iva Nikolić, a turistima preporučuje mjesta na kojima mogu jesti i piti, kao što su Cogito Coffee Shop, Dežman bar, Mak na konac ili Mundoaka. Aplikacija koju je osmislila agencija Bruketa&Žinić OM ima ukupno osam ruta. Besplatna je i dostupna na Android i iPhone uređajima, a može se “skinuti” s mikrostranice betherezagreb.com.

Aplikacija je osvojila nekoliko međunarodnih nagrada, među kojima i onu za najbolju digitalnu turističku promociju u Europi te za turističku inovaciju godine.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.