prosvjed na dolcu

Kako ćemo čistiti i prodavati ribu i još se baviti papirima?

Foto: Patrik Macek/PIXSELL
prosvjed dolac (1)
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
prosvjed dolac (1)
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
prosvjed dolac (1)
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
prosvjed dolac (1)
28.06.2013.
u 10:00
Zakupci ističu da ne bježe od fiskalizacije, ali da za to nema tehničkih uvjeta jer je u ribarnici visoka vlažnost i uređaji bi se mogli kvariti
Pogledaj originalni članak

– Čini se da Dolac polako gubi dušu i pada u zaborav. Svi smo mi registrirani ovdje i uredno plaćamo porez. Ne bježimo od uvođenja reda i fiskalizacije, ali nemamo uvjete za to – smatra Milena Vujasinović, jedna od zakupaca ribarnice na Dolcu koji su jučer održali miran jednosatni prosvjed protiv fiskalizacije tržnica. 

Anđelko Mandac iz udruge Kumica kaže da se zbog visoke vlage kvare hladnjaci pa sumnja da će se i blagajne.

– Mi ne znamo kako ćemo dolaziti svaki dan u 4 sata ujutro, čistiti i prodavati ribu i još se baviti papirologijom i kasama. Stalno su nam vlažne ruke i bit će teško raditi – požalila se Danica Milašinčić (66). Glasnogovornik Zagrebačkih tržnica Miroslav Pupić Bakrač kazao je da Ministarstvo financija može uvesti paušal i tako riješiti stvar.

>>Vlasnici štandova zaprijetili Liniću zatvaranjem svih tržnica

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.