pročelnik sve bolje

Jelavić nakon pada: Uskoro ću na posao, 
ne i u mirovinu

Foto: Robert Anić/PIXSELL
davor jelavić (1)
Foto: Robert Anić/PIXSELL
davor jelavić (1)
Foto: Robert Anić/PIXSELL
davor jelavić (1)
18.06.2013.
u 11:30
Gradonačelnik me zamolio da vozim iza njega, no u jednom trenutku neki su se dečki utrkivali i jedan od njih našao se ispred mene
Pogledaj originalni članak

Iako su mu slomljena tri rebra te je lakše ozlijedio glavu, pročelnik Ureda za izgradnju grada Davor Jelavić osjeća se dobro.

– Mislim da bih već mogao na posao. Još će me jednom pregledati, a nadam se da će me u srijedu pustiti doma – kazao je pročelnik jučer iz svog kreveta u Klinici za traumatologiju u Draškovićevoj.

Još je na odjelu intenzivne njege nakon pada s bicikla na čvoru Držićeva ulica – Slavonska avenija pri sudjelovanju u nedjeljnoj biciklijadi Večernjeg lista na koju je došao kao pratnja gradonačelniku Milanu Bandiću.

– Gradonačelnik me zamolio da vozim iza njega, no u jednom trenutku neki su se dečki utrkivali i jedan od njih našao se ispred mene. Nekako sam svojim prednjim kotačem uhvatio njegov, spetljali smo se i pali. Ne bi trebalo tako voziti, moramo biti malo pažljiviji, no događa se.

Nezgodno sam pao i nakratko bio u nesvijesti – priča pročelnik.

U posjetu su mu bili i gradonačelnik Milan Bandić te obitelj, a kaže da je i ministar zdravlja Rajko Ostojić najavio svoj posjet nakon što je telefonski s njim razgovarao. Kada će točno na posao još ne zna, no o mirovini još ne razmišlja.

– Gradonačelnik me zamolio da još ostanem na toj funkciji, u njegovu timu i po zakonu imam pravo raditi još dvije godine. Osjećam se dobro, za sada ostajem u svojem uredu pa ćemo vidjet kako ćemo dalje – kazao je pročelnik Davor Jelavić.

>>Nakon vožnje 10 tisuća ljudi feštalo na Jarunu

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.