Vrijedna titula

Jastrebarsko u Cannesu proglašeno gradom budućnosti

Foto: arhiva VL
Jastrebarsko u Cannesu proglašeno gradom budućnosti
07.03.2012.
u 14:57
– Ova je titula veliki motivacijski čimbenik za sve ljude koji rade na razvijanju kapaciteta našeg grada – rekao je gradonačelnik nagrađenoga grada.
Pogledaj originalni članak

Na izboru u Cannesu Jastrebarsko je danas, prema izboru uglednog časopisa Financial Times, proglašeno jednim od "europskih gradova budućnosti južne regije Europe za 2012./2013. godinu“.

Priznanje je primio Mihael Zmajlović, gradonačelnik Jastrebarskog.

– Ova je titula veliki motivacijski čimbenik za sve ljude koji rade na razvijanju kapaciteta našeg grada – rekao je Zmajlović.

Jastrebarsko je sedmi od deset europskih gradova južne Europe koji su uspješni u promoviranju strategije za privlačenje direktnih stranih investicija. Prvo mjesto zauzela je Barcelona, dok je London i treću godinu zaredom proglašen europskim gradom budućnosti.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.