UKRCAJ BEZ ŽRTAVA

Izraelci zauzeli irski brod koji je plovio za Gazu

Foto: AFP
Izraelci zauzeli irski brod koji je plovio za Gazu
05.06.2010.
u 12:56
Brod "Rachel Corrie" koji je plovio prema Gazi zauzet je potpuno mirno, po danu i bez žrtava, s mora a ne iz zraka, i preusmjeren prema izraelskoj luci Ashdod
Pogledaj originalni članak

Izraelske obrambene snage ukrcale su se na "Rachel Corrie" po danu s čamaca, ne noću iz zraka kao u prethodnom slučaju napada na flotilu s humanitarnom pomoći namijenjenom palestinskim teritorijama. Na tom brodu nosivosti 1200 tona čija je matična luka Dublin, i koji je nazvan prema američkoj studentici koju su 2003. na smrt zdrobili izraelski buldožeri dok je protestirala protiv rušenja kuća u Gazi, nije im pružen otpor. Premda iz ciparske organizacije "Free Gaza" tvrde da brod nije zauzet, vojna glasnogovornica potpukovnica Avital Leibovitch potvrdila je da su izraelski vojnici na brodu i da on plovi za Ashdod.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 11

CH
ChelaviGad
16:53 05.06.2010.

Židovski fašisti !

OB
-obrisani-
14:46 05.06.2010.

Još jedna pobjeda slavne Izraelske armije nad raspomamljenim islamskim ekstremistima.........

OB
-obrisani-
15:55 05.06.2010.

Po istoj osnovi po kojoj su Amerikanci pregledali brodove za blokade Kube il u drugom svjetskom.