Kultura bla bla bla

Igraonice, cirkuske vještine i bogati glazbeno-kulturni program za sve generacije

Igraonice, cirkuske vještine i bogati glazbeno-kulturni program za sve generacije
16.09.2021.
u 16:22
Bogat kulturno-zabavni program za djecu i roditelje u PagoLand Parku! Centar za kulturu i informacije Maksimir vas poziva u subotu, 18. rujna od 14 sati na manifestaciju Kultura Bla Bla Bla, u parku iza Centra (Švarcova 18)
Pogledaj originalni članak

Sportsko rekreativni sadržaj, edukativne radionice, cirkuske vještine, glazba... Bogat kulturno-zabavni program za djecu i roditelje u PagoLand Parku! Centar za kulturu i informacije Maksimir vas poziva u subotu, 18. rujna od 14 sati na manifestaciju Kultura Bla Bla Bla, u parku iza Centra (Švarcova 18).

U suradnji s Pagotent d.o.o., u parku iza Centra sve posjetitelje čeka PagoLand igraonica -  napuhanci koji se ističu interaktivnim segmentima. Uz cjelodnevnu zajedničku igru cijele obitelji u PagoLand Parku, čime naglašavamo važnost kretanja, svojim cirkuskim vještinama najmlađe će zabavljati i Udruga Trycicle Trauma, a veselje će djeci donijeti i Crveni nosovi. 

Cijeli događaj glazbom će upotpuniti Simfonijski orkestar mladih SO DO - EL SISTEMA. 

Prvi put obilježavamo i Europski tjedan mobilnosti čija je ovogodišnja tema „Sigurno i zdravo uz održivu mobilnost“, uz glavni slogan „Krećimo se održivo! Ostanimo zdravi!“  

Na manifestaciji će se ukazati na za život važnu potrebu za kretanjem, s posebnim naglaskom na građane s posebnim potrebama i djecu s poteškoćama u razvoju.

Vidimo se u subotu, 18.9. u parku iza Centra za kulturu i informacije Maksimir (Švarcova 18) od 14:00 sati! Svi programi su besplatni, a korištenje PagoLand igraonice naplaćivat će se po promotivnoj cijeni.


 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.