na filozofskom

I Zagreb dobio Centar sveučilišne uspješnosti

Foto: Daniel Kasap/Pixsell
Centar sveučilišne uspješnosti
Foto: Daniel Kasap/Pixsell
Centar sveučilišne uspješnosti
Foto: Daniel Kasap/Pixsell
Centar sveučilišne uspješnosti
15.04.2014.
u 15:51
U Zagrebu je jedan od 25 centara koje je Regionalni ured za srednju i istočnu Europu Sveučilišne agencije za frankofoniju zamislio kao prostore obrazovanja, s nastavnim pomagalima i suvremenom tehničkom opremom
Pogledaj originalni članak

Centar sveučilišne uspješnosti otvorio je jučer na Filozofskom fakultetu rektor Aleksa Bjeliš, a time je Zagreb postao jedan od 25 centara koje će otvoriti Regionalni ured za srednju i istočnu Europu Sveučilišne agencije za frankofoniju.

Centri su osmišljeni kao prostori obrazovanja i opremljeni su nastavnim pomagalima te suvremenom tehničkom opremom kako bi pridonijeli modernizaciji u školovanju, a namijenjeni su studentima i sveučilišnim nastavnicima, te su dio projekta Plan d’action francophone koji provodi Regionalni ured.

Foto: Daniel Kasap/Pixsell

Sveučilište u Zagrebu član je Sveučilišne agencije za frankofoniju od 2007. godine, a svečanom otvorenju prostorija na fakultetu uz rektora nazočili su i dekan Filozofskog fakulteta prof. dr. Damir Boras i Abderrahmane Rida, direktor spomenutog ureda, studenti te predstavnici hrvatskih frankofonih ustanova.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.