Turizam

I francuski Le Figaro o ljepotama Zagreba

Foto: Igor Kralj/PIXSELL
I francuski Le Figaro o ljepotama Zagreba
02.10.2012.
u 08:00
Njemački Cosmopolitan objavio je priču o Muzeju prekinutih veza na tri stranice, nizozemski Metro članak o najvećem cappuccinu na svijetu, a austrijski Kleine Zeitung Steiermark objavio je članak o Muzeju suvremene umjetnosti
Pogledaj originalni članak

Osim o stalnom porastu broja posjetitelja, strani mediji raspisali su se i o manifestacijama u glavnom gradu Hrvatske. U rujnu su o Zagrebu pisale jedne od najčitanijih dnevnih novina u Francuskoj Le Figaro, a danski Vagabond Rejs na četiri je stranice objavio reportažu o Snježnoj kraljici.
Njemački Cosmopolitan objavio je priču o Muzeju prekinutih veza na tri stranice, nizozemski Metro članak o najvećem cappuccinu na svijetu, a austrijski Kleine Zeitung Steiermark objavio je članak o Muzeju suvremene umjetnosti.

predsjednik nije optimističan

Milanović: Sutra dolazi kriza, siguran sam sto posto. Moramo ostati hladne i trezvene glave

"Ovo je posebno i rijetko vrijeme iz kojega moramo izvući maksimum onoga što nam se nudi. Jer sutra dolazi kriza, siguran sam sto posto. Vjerujem da u slučaju Hrvatske ne dolazi opasna, ratna, egzistencijalna kriza. Mislim da smo od toga zaštićeni i da taj film nećemo gledati. Ali ne smijemo živjeti da će ovo što se trenutno događa trajati vječno, neće. Moramo uzeti sve što nam se nudi", kazao je Milanović.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

DU
Deleted user
14:02 03.10.2012.

Zagreb je pravi dragulj medju srednjeeuropskim gradovima, nazalost jos uvijek u sjeni jednog Beca ili Praga. Ali malo-pomalo otkrivaju i stranci Zagreb. Stoga bi trebalo puno toga napraviti: na primjer, zasto se turistima u Istri i na Kvarneru ne nudi jednodnevni izlet za Zagreb? U Jugi je Yugotours nudio jednodnevni izlet za Beograd iz Istre (avionom) i uvijek je izlet bio rasprodan. Zasto se u susjednim zemljama (Austrija i Madjarska - sve sto je unutar voznje od 4 sata do Zagreba) ne nudi vikend u Zagrebu po povoljnim cijenama? U svim velikim europskim gradovima hoteli nude preko vikenda povoljne cijene, samo nasi drze visoke cijene...