Baltazar

Grafit slavnog profesora niknuo na Gračanima

Foto: PMP
Grafit slavnog profesora niknuo na Gračanima
03.11.2014.
u 10:11
Planinare na putu do Sljemena od prošlog tjedna pozdravlja poznati animirani profesor
Pogledaj originalni članak

Profesor Baltazar od prošlog tjedna pozdravlja prolaznike u Gračanskoj cesti sa zida jednog privatnog dvorišta. Grafit su osmilili dečki iz umjetničkog kolektiva Pimp my Pump, poznatih po uređenju zagrebačkih zidova i "železnih Franceka", starih gradskih pumpi.

– Stanari Gračanske ceste zamolili su nas da napravimo grafit, a kako svi volimo Baltazara, rado smo se odazvali i poveli profesora na Sljeme – kaže nam Bare iz kolektiva.
 

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

AU
autoritet
16:23 03.11.2014.

Napokon grafit nakon kojeg ne želim nekoga dotući. Lijepo da može ibez sveprisutnog vandalizma.

PA
pagora23
13:52 03.11.2014.

Daj te ga još po gradu naslikajte ovo odlično!

Avatar fijolica
fijolica
12:02 03.11.2014.

Odlično!