Oglasili se

Zagrebački holding: Gradska plinara podmirila obveze po zadužnici PPD-a

Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
Zagrebački holding: Gradska plinara podmirila obveze po zadužnici PPD-a
24.05.2022.
u 21:26
GPZO će također sa sutrašnjim danom podmiriti i sve druge dospjele obaveze prema PPD-u, unatoč dosadašnjem dogovoru o dopuštenom prekoračenju. GPZO podmiruje i podmirivat će i nadalje sve svoje obaveze sukladno rokovima, poručili su iz Holdinga
Pogledaj originalni članak

Iz Zagrebačkog holdinga poslali su priopćenje u kojem kažu da je Gradska plinara Zagreb - Opskrba s jučerašnjim datumom podmirila obaveze po zadužnici koju je PPD aktivirao.

Po zakonu, nakon aktiviranja zadužnice, uplaćena sredstva odlaze na posebni račun u FINA-i, gdje stoje do 60 dana. Unatoč ovom zakonskom roku, GPZO će dati pisanu suglasnost da se sredstva već sa sutrašnjim datumom prebace na račun PPD-a.

GPZO će također sa sutrašnjim danom podmiriti i sve druge dospjele obaveze prema PPD-u, unatoč dosadašnjem dogovoru o dopuštenom prekoračenju. GPZO podmiruje i podmirivat će i nadalje sve svoje obaveze sukladno rokovima, poručili su iz Holdinga.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

JO
josmalopanestalo
23:51 24.05.2022.

kaj su to neki skretničari, taj PPD