Gaf tjedna

Gradonačelnik Milan Bandić bio je široke ruke prema Bandić Milanu

Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
Gradonačelnik Milan Bandić bio je široke ruke prema Bandić Milanu
19.07.2015.
u 20:04
Ne ulazeći u to je li u pravu GONG ili su u pravu Milan Bandić i Bandić Milan, odluka zagrebačkog gradonačelnika o besplatnom reklamiranju njegove najdraže stranke građanski je nepristojna
Pogledaj originalni članak

Gradonačelnik Milan Bandić izmijenio je pravilnik kako bi mogao šefu političke stranke Bandić Milanu dozvoliti besplatno postavljanje 30 reklama na gradske jumboplakate.

Reklamirao je konvenciju svoje stranke “Bandić Milan 365 – Stranka rada i solidarnosti” koja se održala prije sedam dana u Lisinskom.

Dok GONG smatra kako je zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, radeći uslugu svom omiljenom političkom lideru Bandić Milanu, povrijedio odredbe Zakona o sukobu interesa i Zakona o financiranju stranaka, gradonačelnik Milan Bandić, baš kao i šef političke stranke Bandić Milan u svemu tome, naravno, ne vide nikakav problem. I jedan i drugi tvrde da zakon nije povrijeđen.

Ne ulazeći u to je li u pravu GONG ili su u pravu Milan Bandić i Bandić Milan, odluka zagrebačkog gradonačelnika o besplatnom reklamiranju njegove najdraže stranke građanski je nepristojna.

>>Bandić svojoj stranci odobrio besplatno postavljanje 30 plakata

>>Sud odbacio optužnicu protiv Bandića jer je radio u okviru ovlasti

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 21

DU
Deleted user
08:30 20.07.2015.

Redovito čitam tiskovinu, a pratim i ostale medije i ne mogu se sjetiti da je GONG barem jednom ukazao na neku nepravilnost kada je SDP bila ili je na vlasti. A bilo je prilike. Sve je tu jasno - Milana se zaista boje, više nego Tome. Bit će vruća politička jesen.

OX
oxymoron
09:36 20.07.2015.

GONG je ispostava SDPa i davno se kao takav diskreditirao i nepristojno je ocekivati da se rad te organizacije uzima vjerodostojno.

Avatar Mona-Mo
Mona-Mo
01:24 20.07.2015.

Daj sjašite više sa čovjeka. Naporni ste.