Lokalni izbori

Grad objavio upute za glasanje slijepih i slabovidnih glasača

Foto: Denis Kapetanovic/PIXSELL
Grad objavio upute za glasanje slijepih i slabovidnih glasača
12.05.2021.
u 15:39
Na 12-minutnoj audio snimci detaljno se objašnjava i kako takve osobe mogu pristupiti glasovanju, te kako ostvariti svoje glasačko pravo.
Pogledaj originalni članak

Kako bi na lokalnim izborima mogli sudjelovati slijepe i slabovidne osobe, Grad Zagreb na svojoj stranici za izbore podjelio je  zvučne snimke kandidata za izbor gradonačelnika i zamjenika gradonačelnika Grada Zagreba te zvučne snimke za izbor članova Gradske skupštine Grada Zagreba i zbirna lista pravovaljanih kandidacijskih lista.

Obje se snimke mogu pronaći ovdje, kao i detaljne zvukovne upute za glasovanje slijepim i slabovidnim osobama. Na 12-minutnoj audio snimci detaljno se objašnjavak kako takve osobe mogu pristupiti glasovanju, te kako ostvariti svoje glasačko pravo. 

 

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.