brza reakcija vatrogasaca

Gorio kat kuće u Planini Donjoj: Gasilo ga i pet DVD-ova

Foto: JVP Zagreb
Foto: JVP Zagreb
Foto: JVP Zagreb
14.07.2021.
u 16:46
Srećom, nitko nije stradao
Pogledaj originalni članak

Plamen je buktio do prije dvadesetak minuta na katu privatne kuće u Planini Donjoj na Zagrebačkoj cesti, a u požar je, kako doznajemo iz Javne vatrogasne postrojbe Zagreb, gasilo pet Dobrovoljnih vatrogasnih društava - Moravče, Sesvete, Kašina, Planina Donja i Kučilovina.

Do dolaska vatrogasaca iz centralne jedinice u Savskoj, požar je gasio DVD Kučilovina od 16.22 sati. Srećom, nitko nije stradao, a uzrok požara je zasad nepoznat.

- Kuća je veličine oko 8x8 metara. U požaru je oštećen interijer prvog kata kao i krovište. Ozlijeđenih osoba nema - obavijestili su iz JVP Zagreb.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar BožeSačuvaj
BožeSačuvaj
18:32 14.07.2021.

Dobro je ...ja sam mislio da je Branko B zapalio kuću