sajam nautike

Goran Čolak pokušat će oboriti rekord i 24 minute roniti na dah

Foto: Robert Anić/PIXSELL
Goran Čolak
Foto: Robert Anić/PIXSELL
Goran Čolak
Foto: Robert Anić/PIXSELL
Goran Čolak
Foto: Robert Anić/PIXSELL
Goran Čolak
Foto: Robert Anić/PIXSELL
Goran Čolak
Foto: Pixsell
Instagram
Autor
Sandra Golemac
21.02.2015.
u 15:25
Boška Trbojević, direktorica marketinga Coca-Cola HBC Hrvatska predstavila je projekt "Adrenalina Zagreb" koji nudi rafting na Savi, jet-ski, buggy ture...
Pogledaj originalni članak

Goran Čolak, aktualni svjetski rekorder i prvak u ronjenju na dah, najavio je danas da će ove godine probati probiti sve granice i stići do 24 minute. Inače je nositelj Guinessovog rekorda u ronjenju na dah od 23 minute i 1 sekunde. Održao je i predavanje o ronjenju na dah s naglaskom na sigurnost, a sve to u sklopu 24. Zagrebačkog sajma nautike koji se održava na Velesajmu.

U paviljonu 10a postavljen je bazen u kojem ronioci iz Hrvatske i inozemstva demonstriraju svoje umijeće, a posjetitelji mogu besplatno isprobati ronilačku opremu i uz kratku obuku zajedničkim uronom pogledati podvodnu izložbu fotografija Marjana Radovića

Osim toga, Boška Trbojević, direktorica marketinga Coca-Cola HBC Hrvatska na sajmu je najavila i predstavila novi projekt "Adrenalina Zagreb" koji nudi paket raznih aktivnosti, od raftinga, jet-skija, safarija po Savi, jeep safarija, buggy tura, probnog ronjenja do vožnje biciklom po Sljemenu, koji bi trebao oživjeti turističku ponudu Zagreba.

Sajam nautike traje do nedjelje. 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.