Zbog radova

Dvije ulice na Gornjem gradu sutra su zatvorene za promet, evo obilazak

Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Zagreb: Nova regulacija prometa na Gornjem gradu zbog radova na sanaciji zgrada
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Zagreb: Nova regulacija prometa na Gornjem gradu zbog radova na sanaciji zgrada
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Zagreb: Posebna regulacija prometa oko Trga žrtava fasizma zbog sanacije tramvajskog kolosjeka
09.06.2021.
u 16:09
Privremena regulacija će biti sutra od 8 do petka u 17, te u nedjelju od 7 do 17 sati.
Pogledaj originalni članak

Zbog izvođenja radova na polaganju elektroenergetskog kabela, Ulica Josipa Kuševića u vremenskom razdoblju od sutra u 8 sati do petka u 17 sati bit će zatvorena za sav promet, javljaju u Gradu.

Obilazni pravci za vrijeme navedenih radova bit će: Ulica Antuna Gustava Matoša – Ulica Ambroza i Klotilde Vranyczany – Ulica sv. Ćirila i Metoda. 

Također, zbog izvođenja radova na polaganju elektroenergetskog kabela, Ulica Antuna Gustava Matoša na dijelu od Ulice Josipa Kuševića do Ulice Ambroza i Klotilde Vranyczany u nedjelju 13.lipnja. od 7 do 17 sati bit će zatvorena za sav promet.

Obilazni pravci za vrijeme navedenih radova bit će: Ulica Antuna Gustava Matoša – Ulica Josipa Kuševića – Ulica sv. Ćirila i Metoda. 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.