zaradio prijavu

Drama na kolodvoru: Muškarac s djetetom odbio staviti masku, policija ga odmah izbacila

Foto: 24sata
Drama na kolodvoru: Muškarac s djetetom odbio staviti masku, policija ga odmah izbacila
27.06.2020.
u 15:36
Svjedoci kažu kako je putnik odbio staviti masku pa ga je policija iznijela van, a dijete je držala druga putnica. Dijete također nije imalo masku.
Pogledaj originalni članak

Dramatična situacija odvijala se jutros na zagrebačkom Glavnom kolodvoru, nakon što je putnik s djetetom odbio staviti masku u javnom prijevozu, javlja 24 sata.

Svjedoci kažu kako je putnik odbio staviti masku pa ga je policija iznijela van, a dijete je držala druga putnica. Dijete također nije imalo masku.

- Rekao je da nošenje maski nije propisano zakonom i da je njegova volja hoće li je nositi ili ne. Dječak je bilo na biciklu bez pedala, vozio se po vagonu, potom ga je primila nepoznata gospođa, a kasnije je počeo plakati kad je vidio što se događa - priča drugi putnik koji je snimio i video uhićenja kojeg možete pogledati na linku

Vlak je vozio na relaciji Dugo Selo-Harmica, a zbog putnika je u startu kasnio više od pola sata. Iako su s njim isprva strpljivo razgovarali djelatnici HŽ-a, na kraju je morala intervenirati i policija. 

Muškarac je masku stavio tek kada je došla policija, no tada je već bilo kasno pa mu nisu dozvolili nastaviti putovanje.

Zagrebačka policija je potvrdila kako su zaprimili dojavu o incidentu i da ga je policija odvela u službene prostorije te će ga pustiti nakon prekršajne obrade.

britanski mediji pišu

Raspada li se kraljevska obitelj? Problemi u odnosima se nižu, a teške dijagnoze omiljenih članova brinu fanove

Dvoje ljudi vodi tešku borbu, a u javnosti su uvijek nasmijani i dobro raspoloženi. Mašu svojim obožavateljima jednako kao što su im mahali kada su pucali od zdravlja i na stolu su im bila samo najfinija jela u najskupljim porculanskim tanjurima. Takvom životu sada se mogu samo nadati, a nadaju se i njihovi fanovi koji budno prate svaki njihov korak i zamišljaju kako bi im život bio bolji da su se rodili pod malo sretnijom zvijezdom. No barem je na ovom primjeru vidljivo da je ta sretnija zvijezda samo privid, a može nam biti i lekcija da uživamo u onom što imamo, ponajviše ako smo zdravi.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 266

TA
Tackrla
16:22 27.06.2020.

Tip misli da je Plenkovic i da za njega ne vrijede pravila :)

DU
Deleted user
17:38 27.06.2020.

Balkanci obično ne vole postupati prema pravilima. Tko jači taj kači. Evo sada tko je jači kada završiš facom na asfaltu, pa se junačite.

DU
Deleted user
16:02 27.06.2020.

Ne razumijem u čemu je problem staviti masku dok se je u javnom prijevozu? Rubac, krpu neku, bilo što, ali rizične skupine se moraju štititi u ovakvim situacijama.