Vodič

Donosimo pregled: Evo kako će raditi trgovine na Dan pobjede i domovinske zahvalnosti

Foto: Marijan Sušenj/Pixsell
šoping
Foto: Marijan Sušenj/Pixsell
šoping
Foto: Marijan Sušenj / Pixsell
Šoping
Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL/Ilustracija
šoping
04.08.2022.
u 12:26
Većina trgovina i šoping-centara radit će ili normalno ili skraćeno
Pogledaj originalni članak

Sutra se slavi Dan pobjede i domovinske zahvalnosti, obilježava se godišnjica operacije Oluja. S obzirom na to da je neradni dan, u nekim će trgovinama radno vrijeme biti drukčije. Većina trgovina i šoping-centara radit će ili uobičajeno ili skraćeno. Donosimo pregled. 

Konzum: Konzumove prodavaonice na Dan domovinske zahvalnosti 5. kolovoza 2022. radit će prema posebnom radnom vremenu. Cijeli popis možete pronaći ovdje

Kaufland: Sutra će raditi od 7 do 21 sat, dakle zatvorit će sat vremena ranije. 

Lidl:  Lidl će također raditi prema blagdanskom radnom vremenu, što znači da će uglavnom raditi skraćeno, do 18 sati ili 14, ovisno o lokaciji. Cijeli popis je ovdje.

Spar: Radit će uglavnom skraćeno, do 14 sati, ali i tu radno vrijeme varira o lokaciji poslovnice. Cijeli popis je ovdje.

DM: Uglavnom će biti zatvoren, ovisno o poslovnicama. Eventualno će raditi trgovine u šoping-centrima. Evo pregleda: 

Muller: Uglavnom otvoren, ali ponegdje je skraćeno radno vrijeme. Cijeli popis je tu.

Avenue Mall Zagreb: Većina trgovina radit će uobičajeno prema nedjeljnom radnom vremenu, odnosno do 21 sat, no neke će trgovine ipak biti zatvorene. Popis trgovina koje neće raditi je ovdje.

Arena Centar Zagreb: Na Dan pobjede i domovinske zahvalnosti, 5. kolovoza 2022. trgovine Arena Centra rade prema redovnom radnom vremenu, osim pošte, PBZ banke i FINA-e koje neće raditi. Zatvoren će biti i ured javnog bilježnika. 

City Center: Oba zagrebačka centra rade normalno 

Garden Mall: Radi od 9 do 21 sat, kao i Supernova Buzin

Bauhaus: Neće raditi. 

Pevex: Radit će se skraćeno, od 8 do 14 sati.  

 

PIŠE DAVOR IVANKOVIĆ

Oluja je mogla početi još potkraj ljeta 1994. Zašto nije?

Prva je godina bila najteža, no nakon međunarodnog priznanja početkom 1992., do kojega je primarno došlo jer smo uspjeli opstati na bojnom polju, nacija se napregnula i podredila sve ratnom uspjehu. Trećina teritorija bila je okupirana, a s njega 600 tisuća Hrvata i nesrba prognano i smješteno u sigurnijim dijelovima Hrvatske, ali industrija je počela proizvoditi vlastito naoružanje, sve do bespilotnih letjelica, koje su tada bile tehnološko čudo.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

ME
MediciKM
21:10 07.08.2022.

Sramota! Zašto na državni praznik moraju raditi dućani! Mi smo jednostavno sprdaćina od države!

DU
dugi
19:44 07.08.2022.

Pa to je proslo!!! Ako ste nekakve NOVINE, dajte nam NOVE vikjesti a ne reciklazu. Hvala.