Pušća

Derutni podrum pretvorili u centar općine

Foto: Zagrebačka županija
Pušća
Foto: Zagrebačka županija
Pušća
22.04.2021.
u 11:13
Vrijednost radova iznosi 1,3 milijuna kuna, od čega je 450 tisuća dotirala Zagrebačka županija.
Pogledaj originalni članak

        Nekoć je to bio derutni podrum u zgradi Općine Pušća, podignutoj još 1913. godine. No načelnica Anđela Cirkveni i njezini suradnici vidjeli su u prostoru potencijal da postane nešto više pa su prionuli cjelovitom uređenju i pretvorili ga u multifunkcionalni centar za održavanje sastanaka i seminara te organizaciju kulturnih, zabavnih i edukativnih sadržaja za sve generacije Pušćana.

Foto: Zagrebačka županija
Pušća

Vrijednost radova iznosi 1,3 milijuna kuna, od čega je 450 tisuća dotirala Zagrebačka županija. Prostor površine 168 kvadrata, najavila je načelnica Cirkveni, mladi će moći koristiti za učenje stranih jezika, a oni stariji će ondje pohađati edukacije za korištenje računala. Na jučerašnjem otvaranju multifunkcionalnoga centra bio je i župan Stjepan Kožić.      

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.