U LISINSKOM

Darujemo ulaznice za glazbeni spektakl  ''Edith – The Show''!

Foto: PR FOTO
Edith – The Show
Foto: PR FOTO
Edith – The Show
19.03.2014.
u 11:45
Darujemo ulaznice na facebook aplikaciji Vecernji.hr vas vodi na evente!
Pogledaj originalni članak

Jil Aigrot ima ono nešto što je imala Edith Piaf

Veliki spektakl posvećen je životu i djelu jedne od najpoznatijih glazbenica u povijesti – Edith Piaf!

U showu koji nas očekuje u Lisinkom, 25. ožujka, glavnu ulogu tumači francuska pjevačica Jil Aigrot.

Jil Aigrot kaže kako je ulogu Edith Piav zahvaljujući slučajnosti i velikoj sreći. Na svojim koncertnim repertoarima je uvrstila je nekoliko Edithinih pjesama, a nakon što ju je publika konstantno tražila još pjesama odlučila je naučiti nešto više o životu slavne Edith.

Jednog dana, dok je šetala trgovačkim centrom, na izlogu knjižare uočila je plakat koji je obaviještavao prolazinke o gostovanju Ginou Richer, autorice knjige o Edith Piaf. Poželjela je autogram, kupila knjigu te ju našla za stolom kako potpisuje knjige.

Autorica Ginou je također bila Edithina tajnica. Pri potpisiavanju, Jil joj je rekla kako priprema koncert baziran na djelu “La Môme”. Ginou ju je zamolila da joj otpjeva nešto što najviše voli. Sve što je Gonou tad reka bio je ''Zaista imaš nešto od nje.''

Jil je to primila kao vrlo lijepi kompliment no nije puno o tome razmišljala sve dok ju Ginou osobno nije kontaktirala s upitom da li je zainteresirana za audiciju za film o Edith Piaf. Također joj je rekla da među mnogim prijavljenim ljudima još uvijek nisu našlu ''svoju Piaf'''.

Dva sata nakon audicije su je nazvali kako bi joj rekli da počne raditi na interpretaciji pjesama, a već idući tjedan, Jil Aigrot je bila službeni dio tima. U filmu, Edith vizualno utjelovljuje glumica Marion Cotillard, dok je Jil posudila svoj prekrasni i jedinstveni glas.

''Pariška glumica Marion Cotillard osvijila je Oskara za izvanredni portretni film ''La Vie en Rose'' o francuskoj kantautorici Edith Piaf no sjajnu izvedbu i glazbenu podlogu interpretirala je francuska pjevačica Jil Aigrot ''(NEWSWEEK)

O svemu, Jil kaže: ''Moja nevjerojatna priča počela je zahvaljujući sreći. Ne živim u Parizu i nisam znala za audiciju za film. Vjera, sreća i odlazak u knjižaru doveli su me ovdje. Sada sam započela još mnoga putovanja diljem svijeta. Zaista predivna avantura.''

''EDITH – THE SHOW'' hrvatska publika ima priliku vidjeti u Zagrebu, 25. ožujka 2014. u koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog!

Spektakl od 90 minuta sastoji se od dva dijela, s pauzom nakon prvih 45 minuta.

Prvi dio show-a publiku vodi na Montmartre – najpoznatiju parišku umjetničku četvrt, dok je drugi dio posvećen razdoblju njene karijere tijekom koje je Editf Piaf ispjevala svoje najveće hitove.

Jil Aigrot, koja tumači Edith Piaf, na pozornici će biti u društvu 4 glazbenika: pijanista, basista, harmonikaša i perkusionista.

Video produkcija koja prati cjelokupni show uključuje dosad neviđene i ekskluzivne fotografije iz života Edith Piaf.

Jil Aigrot je već u ranoj dobi počela učiti pjevanje, a kasnije se specijalizirala za francusku pjesmu. Nastupala je u raznim kazališnim djelima: mjuziklima i operama, a kao koncertnoj pjevačici reputacija joj je narasla pojavljivanjima u popularnim emisijama na nacionalnoj televiziji. Kao pjevačica se pojavila i u seriji Remington Steel u kojoj je jednu od glavih uloga imao Pierce Brosnan.

Od 2006. godine počinje njena službena karijera ''glasa Edith Piaf'' kojim je stekla svjetsku slavu.

********
Osigurajte svoje mjesto u Lisinskom na vrijeme!

Ulaznice za ''EDITH – THE SHOW'' su u prodaji na svim prodajnim mjestima sustava Eventim, na blagajni KD Vatroslava Lisinskog te online na www.eventim.hr i www.ulaznice.hr !!

Cijene ulaznica su:
170 kn
200 kn
230 kn

********

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.