Bez naknade

Čistoća: Ovaj tjedan dolaze novi obrasci za odvoz glomaznog otpada

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
Glomazni otpad
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
Glomazni otpad
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
Glomazni otpad
Foto: Filip Kos/PIXSELL
Glomazni otpad
Foto: Filip Kos/PIXSELL
Glomazni otpad
Foto: 'Sanjin Strukic/PIXSELL'
'25.10.2010., Ilica, Zagreb - Odvoz glomaznog otpada docekali su i stanari najduze ulice u Zagrebu. Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL'
06.07.2020.
u 15:06
Obrazac koji je zaprimljen početkom godine, zajedno s ovim obrascem, može se koristiti odjednom ukoliko postoji potreba za odvozom veće količine glomaznog otpada (do 4 m3), poručuju u Čistoći.
Pogledaj originalni članak

Ovaj tjedan Zagrepčani će na svoje adrese dobiti drugi obrazac Zahtjeva za odvoz glomaznog otpada za ovu kalendarsku godinu, i to zajedno s računima Holdinga za lipanj 2020. godine, poručuju iz Čistoće. S tim obrascom mogu zatražiti odvoz glomaznog otpada bez naknade. 

- Obrazac koji je zaprimljen početkom godine, zajedno s ovim obrascem, može se koristiti odjednom ukoliko postoji potreba za odvozom veće količine glomaznog otpada (do 4 m3) - poručuju u Čistoći i dodaju da se zahtjevi za odvozom glomaznog otpada zaprimaju do 15. studenog na adresu Zagrebačkog holdinga u Radničkoj 82, 10 000 Zagrebm, potem maila na adresu cistoca.glomazno@zgh.hr ili ispunjavanjem e-Zahtjeva na internet adresi www.cistoca.hr, a odgovor , zajedno s terminom odvoza, trebao bi stići u najviše 20 dana. 

Ova besplatna usluga omogućava građanima naručivanje kamiona Čistoće ispred kućnog praga kad god žele, tijekom cijele godine. Sve informacije mogu se dobiti direktno od njihovih zaposlenika na brojevima telefona 01/6146-555 i 01/6146-565, radnim danom od 7 do 20 sati.Osim toga, poručuju iz ove Holdingove podružnice Zagrepčani i dalje mogu, tijekom cijele godine, svoj glomazni otpad besplatno odložiti na jedno od gradskih reciklažnih i mobilnih reciklažnih dvorišta.

ŽESTOKA BORBA IZNAD CRNOG MORA

VIDEO Ukrajina naoružala svoje dronove pa ušla u bitku s ruskim helikopterom: 'Mnogi su mislili da je ovo nemoguće'

Na snimci se vidi ukrajinski dron kako spretno manevrira kako bi izbjegao napade ruskog jurišnog helikoptera. Ipak, naposljetku, dron usporava i zaustavlja se prije nego što ga zahvati nova paljba. Zapali se, a zatim eksplodira. Ovaj prizor označava prvi put da je primijećena ukrajinska pomorska bespilotna letjelica naoružana protuzračnim projektilom, što je znak brze evolucije u strategiji obrane Ukrajine.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.