lepoglavska vještina na trgu

Za čipku trebaju mjeseci preciznog i vještog rada

Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
čipka Lepoglava
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
čipka Lepoglava
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
čipka Lepoglava
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
čipka Lepoglava
31.08.2014.
u 16:23
Lepoglavske čipkarice u Zagrebu predstavile svoje rukotvorine i pozvale na 18. međunarodni festival čipke od 18. do 21.9.
Pogledaj originalni članak

Lepoglavske čipkarice u subotu su u Zagrebu predstavile svoj rad i još jednom pozvale na 18. međunarodni festival čipke koji se održava u njihovu gradu od 18. do 21. rujna. 

Čipka, glazba, domaća hrana iz zagorskih krajeva i ove godine bit će tema ovog jedinstvenog festivala, a priliku da sve vide prije početka tradicionalne manifestacije u Zagorju, imali su posjetitelji na Trgu bana Jelačića.

Osim čipke koja se kako su objasnile čipakrice zainteresiranim kupcima, radi mjesecima, vrlo precizno i vješto, mglo se pogledati i kupiti rukotvorine drugih zanata. Tako su na prodaju bile pletene košare, licitari, tradicionalna hrana, a sve to moći će se ponovno pogledati, kušati i kupiti uskoro na festivalu.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.