Upoznavanje

Četiri austrijska glazbenika danas nastupaju u KSET-u

Foto: Austrian Music Export
Četiri austrijska glazbenika danas nastupaju u KSET-u
13.11.2014.
u 08:21
Konferencijski program za upoznavanje austrijskih kolega održat će se od 16 do 17 sati u Galeriji Nova, a koncerti traju od 20 do 24 sata
Pogledaj originalni članak

Nakon nedavnog posjeta hrvatskih predstavnika scene, kao i izvođača koji su nastupili u Beču i Bratislavi na Waves festivalu, delegacija austrijskih umjetnika, diskografskih kuća, promotora, festivala i novinara danas je u posjeti Zagrebu.

Okrugli stolovi i radionice rasvijetlit će austrijsku i hrvatsku glazbenu scenu, a neki od najzanimljivijih austrijskih novijih grupa će i nastupati.

Pop glazba u prostoru oko Alpa, naime, posljednjih je godina doživjela zamjetan uspjeh te sve više izvanrednih umjetnika stječe ugled izvan područja Austrije.

Upravo konferencijski dio programa za upoznavanje austrijskih kolega održat će se danas u Galeriji Nova od 16 do 17 sati, dok će četiri austrijska umjetnika nastupati u klubu KSET od 20 do 24 sata, a to su Farewell Dear Ghost, Dust Covered Carpet, Hella Comet i Pola Riot.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.