SPEKTAKL U PARKU

Bundekfest – Prijenos utakmice Srbija-Hrvatska i koncert Baruna!

Foto: ''
bundekfest (1)
Foto: ''
bundekfest (1)
Foto: Duško Marušić/PIXSELL
massimo
22.08.2013.
u 18:15
Bit će to ujedno i posebna prigoda da Baruni po prvi put zagrebačkoj publici uživo predstave svoj novi hit ˝Dobro došla mi u sjećanje˝…
Pogledaj originalni članak

Najljepši novozagrebački park odzvanjat će 6. rujna gromoglasnim navijanjem i pjesmom. U sklopu ovogodišnjeg Bundekfesta održat će se posebni nogometno-glazbeni spektakl. Nakon prijenosa kvalifikacijske nogometne utakmice za Svjetsko nogometno prvenstvo u Brazilu Srbija – Hrvatska, s početkom u  20.30 sati, uslijedit će spektakularan koncert grupe Baruni. Bit će to ujedno i posebna prigoda da Baruni po prvi put zagrebačkoj publici uživo predstave svoj novi hit ˝Dobro došla mi u sjećanje˝…

Navijačka obilježja vatrenih poželjna su, ali ne i obvezna, jer ulaz je besplatan, kao i na sve ostale događaje i koncerte Bundekfesta.

A na ovogodišnjem najboljem zagrebačkom jesenskom festivalu od 6. do 14. rujna nastupit će iznimni glazbenici kao što su Zlatko Pejaković, Sandi Cenov, Jura Stublić i grupa Film, Marijan Ban & Diktatori, Colonia, Massimo, Kemal Monteno i mnogi drugi.

Sve novosti vezane uz Bundekfest pratite na Facebook stranici https://www.facebook.com/pages/Bundekfest/417407805045663 i na www.bundekfest.hr.

>>Na Bundekfestu nastupaju Baruni, Z. Pejaković, Massimo, Colonia...

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.