klinika za dječje bolesti

Bolnica u Klaićevoj dobila prvu ambulantu profesora Baltazara

Foto: Udruga Profesor Baltazar
Klaićeva
Foto: Udruga Profesor Baltazar
Klaićeva
Foto: Udruga Profesor Baltazar
Klaićeva
Foto: Udruga Profesor Baltazar
Klaićeva
Foto: Pixsell
Instagram
Autor
Sandra Golemac
30.03.2015.
u 13:15
Likove je nacrtao Boris Bare iz projekta Pimp My Pump, a na ideju je došao dr. Zoran Barčot iz Klinike za dječju kirurgiju
Pogledaj originalni članak

Kirurška ambulanta Klinike za dječje bolesti Zagreb u Klaićevoj dobila je danas novo ruho.

Predstavljena je, naime, prva ambulanta profesora Baltazara koja je nedavno krenula s radom. Likove je nacrtao Boris Bare iz projekta Pimp My Pump.

- Bilo mi je zadovoljstvo još jednom oživjeti likove i meni omiljenog crtanog filma. Posebno sam počašćen biti 'službeni baltazargradski slikar' i djeci donijeti radost u njihovim teškim trenucima bolesti - rekao je Bare, dok je Osman Kadić, sanacijski upravitelj Klinike u Klaićevoj zahvalio Udruzi profesor Baltazar na ustupljenim pravima i suradnji oko osvježavanja identiteta nove - stare kirurške ambulante.

- Gledajući svakodnevno sa svojom djevojčicom na putu od kuće prema vrtiću u Zapruđu 6-metarsku statuu profesora Baltazara na Bundeku, došao sam na ideju da preuređenu ambulantu nazovem njegovim imenom, a moju ideju s veseljem je prihvatilo i osoblje naše kirurške klinike - istaknuo je dr. Zoran Barčot iz Klinike za dječju kirurgiju.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.