BOŽIĆNI FOOD FESTIVAL VELIKA GORICA

Blagdanska festivalska čarolija u Velikoj Gorici

Foto: PR FOTO
Blagdanska festivalska čarolija u Velikoj Gorici
15.12.2015.
u 14:25
Pogledaj originalni članak

Blagdanski gastro event Božićni Food Festival Velika Gorica održava se od 29. studenog 2015. do 01. siječnja 2016., na prostoru ispred Pučkog otvorenog učilišta, odnosno u Parku doktora Franje Tuđmana.

Pod organizacijskom palicom branda Street Food Festival Croatia, a pod pokroviteljstvom grada Velika Gorica i Turističke zajednice grada Velike Gorice, festival je ukrotio svu čaroliju nadolazećih blagdana te kroz brojne gastronomske i zabavne sadržaje pruža građanima Velike Gorice i njezine okolice nezaobilazno mjesto za obiteljsko druženje i uživanje u blagdanskom ugođaju.

Raznolika i originalna festivalska gastro ponuda sastoji se brojnih delicija, kreiranih kao spoj tradicionalne blagdanske kuhinje i kreativnog Street Food načina pripreme, od kojih izdvajamo: Buncek Dog s kiselim zeljem i hrenom, Domaće Brko&Brko kobasice, Western Chipy Chips spiralne krumpiriće, Štapiće od sira s marmeladom od špeka, te Proljetne rolice i Sljezove kolačiće.

U festivalskoj ponudi pića, posjetitelji mogu kuhano vino Iločkih podruma začiniti prema vlastitim željama sa čak 12 vrsta začina, okrijepiti se uz Božićno pivo, osladiti uz Rum Punč, ili ugrijati uz čašicu rakije u Rakija Baru.

Foto: PR FOTO
Zabavu za mališane organizator je osigurao u Kutku za najmlađe, gdje nezaboravne uspomene garantiraju: ZOO domaćih životinja, Drvena kuglana, Seoska carting staza, te Kućica i Rikša djeda Božićnjaka.

Za Badnjak i za doček Nove godine predviđen je glazbeni program, a kroz cijelo vrijeme trajanja festivala mogu se očekivati brojna prigodna iznenađenja.

Više informacija može se pronaći na facebook stranici festivala.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr