kino europa

Besplatne projekcije turskog filma

Foto: ''
Besplatne projekcije turskog filma
24.04.2014.
u 11:46
Treće izdanje Tjedna turskoga filma donosi 10 suvremenih djela turskih autora, a projekcije su do 27.4. u 17, 19 i 21 sat
Pogledaj originalni članak

Projekcijom filma “Leptirov san” redatelja Yilmaza Erdogana, ovogodišnjeg turskog kandidata za nagradu Oscar u kategoriji najboljeg stranog filma, počelo je treće izdanje Tjedna turskog filma.

Do 27. travnja u kinu Europa prikazat će deset filmova suvremenih turskih autora, dok se detaljan program može vidjeti na www.turski-film.com. Filmovi se prikazuju u 17, 19 i 21 sat, a ulaz na sve projekcije je besplatan.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.