zagrebački vodić

Besplatna izrada božićnih ukrasa 
za najmlađe

Foto: Tomislav Miletić/PIXSELL
Besplatna izrada božićnih ukrasa 
za najmlađe
03.12.2012.
u 08:30
U kinu Europa traje Kineski filmski festival. U utorak od 19 sati prikazuje se film “Go, LaLa, Go”
Pogledaj originalni članak

Likovna radionica

Šarene kuglice za bor te ostale adventske ukrase izrađivat će danas djeca od 6 do 12 godina starosti u Narodnom sveučilištu Sesvete, Trg D. Domjanića 6/1. Besplatnom radionicom koja će početi u 12 sati želi se djeci približiti tradicija izrade vlastitih božićnih ukrasa, a radionice će se održati i 5., 6., 10. i 11. prosinca.

Godišnja izložba fotokluba Zagreb

Izložba najboljih ovogodišnjih radova članova Fotokluba Zagreb otvorit će se večeras u 19.30 sati. “Najkolekcija 2012.” moći će se pogledati do 14. prosinca na adresi Ilica 21/3.

Besplatne projekcije

U kinu Europa, u Varšavskoj 3, u utorak se u sklopu Kineskog filmskog festivala od 19 sati prikazuje film “Go, LaLa, Go”.

U četvrtak 6. prosinca također u 19 sati na rasporedu je film “Vječni trenutak”. Na oba filma ulaz je slobodan, a filmovi imaju engleski titl.

Advent u MUO

Radosni mogu biti organizatori izložbe Advent u MUO, koju je u Muzeju za umjetnost i obrt već prvog dana vidjelo 1500 ljudi. Među predmetima koji prikazuju razvoj božićne tradicije od nekad do danas, na izložbi se mogu vidjeti i starinske igračke i ukrasi za bor iz 1860.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.