Bernardić o ostavci

'Ili se Kosor želi "oprati" pred izbore ili je riječ o dogovoru u Domoljubnoj koaliciji'

Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Davor Bernardić
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Davor Bernardić
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
Davor Bernardić
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
Davor Bernardić
Foto: Anto Magzan/Pixsell
Davor Bernardić
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
Davor Bernardić
03.05.2016.
u 17:42
– Ili su se u Domoljubnoj koaliciji dogovorili da netko iz HDZ-a preuzme zagrebačku Gradsku skupštinu pa onda Kosor radi ustupak ili se Kosor nakon tri godine što je bio u savezu s zagrebačkim gradonačelnikom Milanom Bandićem odlučio malo oprati i distancirati, godinu dana pred izbore, ne bi li na taj način malo "umio" svoj imidž – istaknuo je Bernardić
Pogledaj originalni članak

Potpredsjednik zagrebačke Gradske skupštine i predsjednik zagrebačkog SDP-a Davor Bernardić istaknuo je, komentirajući ostavku Darinka Kosora (HSLS) na mjesto predsjednika Gradske skupštine, kako smatra da postoje dva moguća razloga za ostavku: ili je riječ o dogovoru u Domoljubnoj koaliciji da HDZ preuzme Skupštinu ili se Kosor odlučio malo "oprati" i distancirati, godinu dana pred lokalne izbore.

Za najave da će HDZ sad imati predsjednika Skupštine kaže da je to očekivano jer su HDZ i stranka Bandić Milan 365 u koaliciji. 

– Ili su se u Domoljubnoj koaliciji dogovorili da netko iz HDZ-a preuzme zagrebačku Gradsku skupštinu pa onda Kosor radi ustupak ili se Kosor nakon tri godine što je bio u savezu sa zagrebačkim gradonačelnikom Milanom Bandićem, a Zagreb nema ni rezultata niti projekata, odlučio malo oprati i distancirati, godinu dana pred izbore, ne bi li na taj način malo "umio" svoj imidž – istaknuo je Bernardić, u izjavi za Hinu.

Podsjetio je da je Grad Zagreb bez GUP-a i bez EU novca, a sada i bez predsjednika Gradske skupštine, "ali i dalje s Jakuševcem", tamošnjim odlagalištem otpada.

Komentirajući najave potpredsjednice zagrebačke Gradske skupštine Jelene Pavičić Vukičević (Bandić Milan 365 – Stranka rada i solidarnosti) da će HDZ imati predsjednika Gradske skupštine, Bernardić je rekao da je to očekivano jer su HDZ i stranka zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića u koaliciji.

– To je jasno. I na državnoj razini i u Gradu Zagrebu. To smo vidjeli i na zadnjem proračunu. Prema tome, potpuno normalno i očekivano – smatra Bernardić.  

>>'Novi predsjednik zagrebačke Gradske skupštine trebao bi biti iz HDZ-a'

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.