zaronite uz bana

Bazen na Jelačić placu i besplatni zaron u ronilačkoj opremi za sve

Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Bazen na Jelačić placu i besplatni zaron u ronilačkoj opremi za sve
23.09.2013.
u 13:10
Bazen će biti postavljen u sklopu događanja Pogled u plavo, a građanima će biti na raspolaganju u petak i subotu od 11 do 22 sata te u nedjelju do 18.30
Pogledaj originalni članak

Ovog petka na Trgu bana Jelačića bit će postavljen bazen (REMAX.si) u kojem će građani pod punom ronilačkom spremom moći zaroniti i pogledati izložbu podvodnog fotografa Marjana Radovića. 

Bazen će biti postavljen u sklopu događanja Pogled u plavo koja će trajati do nedjelje kada će u 19 sati najtrofejniji svjetski natjecatelj u povijesti održavanja svjetskih prvenstava u ronjenju na dah te aktualni svjetski prvak i rekorder u svim bazenskim disciplinama Goran Čolak pokušati oboriti svjetski rekord u ronjenju na dah u disciplini Static Apnea CO2 (svjetski rekord zadržavanja daha u mirovanju s prethodnim disanjem kisika trenutno iznosi 22 min. i 22 sek).

Svim zainteresiranim građanima omogućit će se besplatan uron u kompletnoj ronilačkoj opremi (odijelo, boce, regulator i maska) uz obuku profesionalnih instruktora ronjenja, te uz pratnju istih i obilazak podvodne izložbe.

Uz specijalistički tim ronioca Hrvatskog Crvenog Križa te ronioca Ureda za upravljanje u hitnim situacijama Grada Zagreba, u promociji ronjenja će sudjelovati i ronioci RK Dugave, REK SOLIN, HRVI Nemo Adriatic i RK Geronimo.

27. rujna i 28. rujna bazen će biti na raspolaganju građanima od 11 do 22 sata 29. rujna bazen će ponovno biti na raspolaganju građanima od 10 do 18.30 sati

Osim promocije ronjenja, cilj ovog Projekta je i senzibiliziranje građana o očuvanju okoliša i odlaganju otpada na za to predviđena mjesta. 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.